CINTA ,EXAM ,TERPAKSA, DIPAKSA, AKU DEMAM



Sinar matamu bagai api menyambar
Haruskah engkau dan aku sama
Bara restu cintamu aku terpandang
Oleh pancaran demi cinta kristal
Kini aku terlontar ke dasar cintamu suci
Kini aku mengenal akan kepastian
Agungnya cintamu
Hangat membakar panas membara
Mentari cintaku ini jangan dipadamkan
Jika terpadam fanalah harapan  ~  Cinta Kristal


Guys .. Cinta Kristal

Beberapa hari aku sunyi ,blog sunyi tetiba keluar separuh dari lirik cinta kristal ? Pehal?  Ahha tulah penangan  ubat demam yang aku dah telan beberapa hari lepas . Ubat  sakit kepala  ,ubat  tekanan darah rendah dan ubat stress .

Aku stress ? Mana ada ,  kepala otak aku ni dah full  memory dia , dah puas aku delete cache  , delete tencent ,xlog ,eaaah masih full storage  hahahaha .but no worries guys , 10 april ni aku exam dah ,so one by one the problem solve jugak nanti .

Aku pernah kena dulu sekali situasi camni ,masa tu aku nak ambik STPM  ,  peh lebih kurang 2 minggu aku fokus ,akhirnya kepala sakit macam nak pecah ! lastly pergi klinik ,doktor cakap stress dan kurang rest . Taddaaa ..part kurang rest tu yg sekarang aku mendapat tu . Haishh..

Well..adat la kan , study kalau tak pecah kepala  ,bukan study namanya .kan guys ?? Kikiki . Macam orang bercinta jugak , bercinta  kalau tak curang ,bukan bercinta tu namanya ..eh  !! Salah ek ??  Hahahahaha adoiii sakit pulak kepala gelak sakan ..mm .. tapikan Guys.. paling sakit , bercinta bagai nak rak , bertahun -tahun love you ,love me ,lastly parent reject  !! Peh melampau siut ~~


Makcik ooo makcik  ,saya nak pesan ni . Yang nak kawen tu anak makcik ,bukan suami makcik . Dia dah sayang ,dia dah suka ,dia dah banyak buat dosa bersama­čść, bagilah dia tebus dosa tu dengan  jalan yang halal,supaya Allah ampunkan dosa mereka masa  couple-couple tepi sekolah dulu ,hahahaha  kesian  dia makcik ,tahan  derita hanya sebab ikut kehendak orangtua . Nampak macam Kejam kan ?    


 :'( tahan sebak *

Guys..btw  korang tengok tu , tajuk post tak boleh blah aaa hahahaha.


Selamat sejahtera keatas kamu ~

Comments