DIUNDANG BERSEMBANG



Guys .. sekali lagi aku di invited  kedalam kumpulan lelaki pujaan semalaya ni . join panjat bukit ??? no la , just chatting je kot . But aku tak lah sama dengan aku yang dulu ketika digroup ini ,  sebab sekarang pun aku dah jarang dapat online laman sosial .  Lagi la nak layan chat kat group , apa pun terima kasih mr Ajerul sebab mengundang saya . Hahaha nice nick name aku bagi dia .

Cumanya 1 je harap aku  , bila ada aku , jangan ada celaru  , nanti  aku buntu . Tak tahu hujung pangkal  dan akhirnya aku pergi meninggal . Hahahaha leave group la guys . Apa sey ,nak sangat ke aku mati ?  Haishh

Dosa aku melambak guys , sebelum aku mati , aku just nak buat baik dengan semua orang , aku nak bagi semua orang disekiling aku happy , hari2 happy ,hari2 mau .. hahahaha , yep tu je niat aku .  Aku tak nak  gaduh or sakitkan hati sesiapa lagi dah . Cukup2 lah  dengan apa yang aku rasa sebelum ni , semua nya dah puas buat air mata perempuan aku kering kontang .  Ermm .. sebak *


Selamat sejahtera keatas kamu ..


Ada orang tanya anak2 siapa tu mia????
Aku  : entah aaaa ..aku jumpa kat Bukit Broga haritu gamai2 ni manjat2 bukit tu  memalam bute.. Hahahahah

Comments