Skip to main content

JAWAPAN JEJAKA IDAMAN SEMALAYA



Guys .. bila   aku pertikaikan  perempuan yang jenis" manja lebih" ni  kita nak katogerikan macam mana?  Nilah jawpan dari 4 orang jejaka idaman semalaya  yang ada dalam contaclist wechat aku . Korang nampakkan guys , komen lebih kepada  ,manjalah selepas  bernikah . 000K ..lepas ni duduklah diam -diam tepi pintu gigit kuku , tak payah dah korang nak mengedik Cik Tipah oiii. Ermm.. jeling roomate *

Bytheway keempat-empat jejaka tu semua single lagi tu..hahahaha berminat ? Pm la aku ,aku dah bercita-cita nak jadi ejan  cari jodoh bila exam habis nanti . aaaa firstime cita-cita ni wujud dalam sejarah kolej aku kot. Dulu aku pernah juga bercita - cita  nak jadi "tok mudim " tapi mama  reject. What the mudim kata mama.   Hahahaha chill aaa mama ! Look like macam adjust-adjust je kot..hahahaha mace siea minda ni kekadangkan? Dulik aaa ,bukan jadi tok mudim betul pun kan?

Elehhhh korang ..cari silap aku rajin sangat kan..ermm ...off for Asar * jom

Selamat sejahtera keatas kamu..

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx