JAWAPAN JEJAKA IDAMAN SEMALAYA



Guys .. bila   aku pertikaikan  perempuan yang jenis" manja lebih" ni  kita nak katogerikan macam mana?  Nilah jawpan dari 4 orang jejaka idaman semalaya  yang ada dalam contaclist wechat aku . Korang nampakkan guys , komen lebih kepada  ,manjalah selepas  bernikah . 000K ..lepas ni duduklah diam -diam tepi pintu gigit kuku , tak payah dah korang nak mengedik Cik Tipah oiii. Ermm.. jeling roomate *

Bytheway keempat-empat jejaka tu semua single lagi tu..hahahaha berminat ? Pm la aku ,aku dah bercita-cita nak jadi ejan  cari jodoh bila exam habis nanti . aaaa firstime cita-cita ni wujud dalam sejarah kolej aku kot. Dulu aku pernah juga bercita - cita  nak jadi "tok mudim " tapi mama  reject. What the mudim kata mama.   Hahahaha chill aaa mama ! Look like macam adjust-adjust je kot..hahahaha mace siea minda ni kekadangkan? Dulik aaa ,bukan jadi tok mudim betul pun kan?

Elehhhh korang ..cari silap aku rajin sangat kan..ermm ...off for Asar * jom

Selamat sejahtera keatas kamu..

Comments

anakjawe said…
perrhh.. xde nye kite jd jejaka idaman, jejawa ade lah.. hahaa.. meh cri kn gadis arab sorg bwa blik sini..
anakjawe said…
lorr.. kok ora iso.. siji waee..