Skip to main content

PAGI YANG TENANG




Morning guys !

Yezzaa.. thank Allah sebab bagi aku peluang untuk hidup sehari lagi . Yes !! Harap sangat  hari ini lebih baik dari semalam .

Semalam ?? Apa jadi semalam ??

Entah  ..aku dah lupa apa jadi semalam ,yang aku tau  aku dah merepek separa sedar semalam , then  sampai la tertidur  . Bhahaha  mace hare  .

Apa la kau mia , kan dah  21 tahun , dah besar ,dah makin comel , kenapa la perangai masih kurang comel , lagi nak melayan  budak baru nak up . Hahahaha  marah diri sendiri nampak ???? Tu lah guys , takda orang nak tegur aku masa aku  merepek2 semalam , so better   tegur lah silap sendiri .  Then lepas bangun tidur  pagi ni ,well done , aku dah berjaya melupakan hampir 95% rasa  celaru aku yang semalam . Ahha baki  5%  tu aku kena la simpan sikit  ,kalau tak sampai mati nanti aku tak reti nak marah . Kacau kerja  hahaha

Guys .. sambil layan  phone tu kan , cuba baca  lailla ha illahallah  ,muhammadurasullullah , Allah hummasoli 'alaa muhammad ,wa alaa aalihi wasohbihiwasallam .

Astagfirullah hal azimmm
Astagfirullah hal azimmm
Astagfirullah hal azimmm


Btw thanks for those  yang dah bagi semangat kat aku  selama ni , bila ingat kat korang ,aku memang kena kuat dan kena kebalkan jiwa  .  kat sini aku ngaku aku pun salah ..kikiki  tapi aku salah sikit  ..aaa .. dia salah lebih doe ,tu yang aku jelesssssa hahahaha jenis tamak*


Ok lah guys  ,ignore all about it .  Kalau tak gitu  ,takda lah ada hamba Allah tu  aktif google plus ek ? Ek ? Ek ? Hahahaha aku ingat sapa la yang dok komen  memanjang , rupanya  kawan sama2 repair motor .. hahahah  apa pun thanks so much  atas kerjasama korang beri . Yang aku terbuat baik tu ,korang boleh lah follow guys ,part tabiat buruk tu ,korang jangan lah kecam pulak deh .  Hahahaha aku  terima korang nasihati aku  ,supaya aku tau mana silapnya aku . Well ..  mana ada manusia yang sempurna ..cehh ayat ajet2 , kerek sey *

Oklah ,aku nak siap2 ke class  kejap lagi . Permisi guyssss..


Selamat sejahtera keatas kamu .

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx