PLAN TAK PLAN




Hahahaha kuaja mamat ni guys ,  aku kalau calon  suami dah plan gini ,  time tu jugak aku pergi daftar class silat atau karate  . Nak tau siapa kena starlight  masa hari nikah , aaa try lah nanti hahaha . Guys ,cepat atau lambat datangnya jodoh tu apa ada hal . Yang penting korang enjoy ,korang bahagia lepas jumpa sudah lah kan . Haishh .. untung datang lambat ,kalau datang cepat  ,mau hari2 kena starlight kot rasa aku hahahaha


Allah selamatkan kamu ..



No comments: