PROGRAM INDAH REJAB


Guys ..
Jumaat and sabtu aku kena follow program  memperindahkan lagi keharmonian bulan Rejab anjuran kolej tempat aku belajar . Exam still ada 5 papers . Kenapa aku join ? Jawapannya mudah je guys. Dalam mendidik jiwa ,mental dan fizikal ,kita tak perlulah ngadap buku dan nota 24/7 . Kita jugak perlu  menambah pengetahuan  dengan projek ilmiah yang mampu mengasah minda dan jiwa sekali gus iman jugak.

Guys .. bukan mudah nak jadi manusia . Minda , perwatakan , ilmu  , penampilan  ,  kehendak nafsu pun turut terlibat . Naga tak naga  ,  itu belakang kira hahahahaha

Faham ? Tak faham sudah la !! Aku nak kemas bilik ni , jam 2pm nanti dah kena ada kat  laman kolej  . 2 ,3 hari kot  tak dating !? Haishhh ..

Selamat sejahtera keatas kamu  ..

Comments