AKU LAYAN KARTUN ?






Dunia ..

Kalau hidup just nak straight ,serious , memang tak payah nak hidup kat dunia . Better jadi orang planet . Hahahah entah2 alien pun pandai bergurau kot .malah mereka lebih friendly dari manusia bumi . Bukti mia ????mana bukti ????

Ahha sampai sekarang  ni ada korang dengar  berlaku perang kat planet2 kat cakrawala tu ?? Takda kan?  Kalau kat bumi ni , berpuluh ribu  tahun perang , dari zaman jahiliah sampai zaman akhir zaman sekarang ni ? Puncanya apa ?? Yezzaaa ..puncanya sebab  tamak dan takda nilai kasih sayang paling jitu dan padu dibumi .

But ..psst2 ..alien tu wujud ke tidak ek?? Kikiki ..yang aku tahu ada sorang yg tertinggal kat dunia ni , he is Mr Bean  ..hahahaha hello !! Hello teddy !! Arrrh ??  Ermm?? Hurmm??

Hahahahaha .. mr Bean kerek  , kawan dengan teddy , gaduh dengan makcik gemok tuan rumah sewa tu ,dah la kucing makcik gemok tu garang . Hahahahah  paling tak suka tengok kartun mr Bean , sebab mood aku jadi berbagai2 , marah ,gelak , serius , nak nangis pun ada .. dah lah cakap tah apa2 , pastu lurus bendul , pastu kerek ,kalau dia nak  kan sesuatu ,seboleh2 dia dapatkannya  . Paling lawak dia naik stage dengan penyanyi Roxy ..peewiit .. bhahahahah  sexy wooo si Roxy tu .. gerwaaammmmm ... hahahaha


Aku layan kartun ???

Yep ..kalau bosan ,why not ? Daripada aku layan punai  sejuk yang tersepit tu,   bhahahah ..oiii ..kang ade orang  sound kau lagi kang mia  oiii  ..grrrr tak serik2 ?!

Hahahahaha siapa suruh  masuk blog mereng  aku  ni ...aaa..aaaa..

Selamat sejahtera keatas kamu  ..

Comments