EXAM SECOND DAY




Second day . Aku dah dalam dewan peperiksaan bersama calon yang lain .  8.30am start exam , mata ni tak nampak dah  manusia sekeliling aku sekarang ni . Aku try to focus  200%  untuk paper pagi ni . harap tak pedih macam semalam  . Harap aku dapat jawab dengan tepat dan tenang . Dan harap aku  fokus  .

Guys  ..bukan senang  nak senang , target hidup aku cuma 1 . Selain  jadi anak mama dan ayah yang terbaik mampu , aku nak jadi manusia yang  betul2 jadi manusia ..bukan jadi kucing comel bernilai 30 ribu .

Rindu pulak kat zack yg tengah tidur kat bilik kami ..ermm

Guys  ,Mekah banjir .. subhanaAllah   , try cari info kat laman social koranglah ok.

Mohon Allah permudahkan semua urusan  kita harini , aamiin

Comments

Bro Framestone said…
Mekah banjir...? Tak perasan la pulak, mertua ada dekat sana.