GERIMIS DI HATI



Ermm..

Lapar , letih ,  lemau .. dulu kalau  mood aku camni , orang pertama aku cari mestilah akak . Mintak picit , mintak  belai , peluk dia  sambil pejam mata  ,pastu  mengadu satu persatu masaalah  aku kat dia. Dan akak pun melayan  ,  picit badan aku , picit tangan  ,tapak tangan , dengar semua bebelan aku , sambil tu dia akan bagi idea , pastu  siap package kiss pipi bagai . Peh  ..detik paling indah masa tu guys , sampai bila2 pun aku takkan lupa aaa.

Lepas akak pergi tinggalkan aku , orang yang akan aku cari pulak ofkos lah Fibo ( Fatin ) , hamba Allah ni paling aku manja kot , sebab ..sebab ermm sebab aku sayang dia lebih dari yang dia tahu.  Ermm bila aku  moody atau weak , dia akan suruh aku siap2 , then dia bawak aku pergi makan , atau kalau aku takda mood makan ,minum2 pun  takpa pada dia , then sambil layan  aku minum , dia akan karoke lagu2 kegemaran kami , sambil karoke ,gelak macam nak runtuh  pusat karoke tu , sambil minum ,sambil macam2 sampai la mood aku kembali pulih dan bertenaga . Bertenaga ??!  Ahha budak kecik duduk diam2,ni cerita   akak2 je  .


Harini ,bila aku weak ,takde mood nak pegang fon or on lappy , tanpa akak , tanpa Fatin , tapi Zulaikha  la orang yang paling perasan dengan telatah aku.


Kenapa  Zarra ?
Not in mood aaaa babe ..
Ermm..  mu solat doh ?
Belum , badan ni letih giler kot
Pergi mandi ,solat  ,pastu kita turun make nok?
Sure ke babe ?
Ye , cepat laaaaa ..
Yes !!  aku  * senyum * sambil capai towel
Tak perlu nok moody2 ,exam semua habis doh , kalu  comey moody tu takpo deh ,ni mace muko ore tuo doh  kawe perati .

Hahahahaha Zulaikha  dah pandai potpet  pulakkkk !!!

Ok,oooook .. nak mandi la ni !!!
Jom guys kita mandi ,nanti zack potpet  lagi kikiki


Selamat sejahtera keatas kamu

Comments

Bro Framestone said…
Petang tadi baru sedar, dari semalam tak mandi-mandi... ingatkan dah mandi hahahah
jida said…
First time ziarah sini.. salam perkenalan..
Mia Izarra said…
Adoii ..patutlah asik moody je sejak semalam .. haha
Mia Izarra said…
Hai Jida .. alhamdulillah , thanks
Bro Framestone said…
Eh, mana tahu kita moody jeng jeng jeng... ok bai