GERIMIS DI HATI



Ermm..

Lapar , letih ,  lemau .. dulu kalau  mood aku camni , orang pertama aku cari mestilah akak . Mintak picit , mintak  belai , peluk dia  sambil pejam mata  ,pastu  mengadu satu persatu masaalah  aku kat dia. Dan akak pun melayan  ,  picit badan aku , picit tangan  ,tapak tangan , dengar semua bebelan aku , sambil tu dia akan bagi idea , pastu  siap package kiss pipi bagai . Peh  ..detik paling indah masa tu guys , sampai bila2 pun aku takkan lupa aaa.

Lepas akak pergi tinggalkan aku , orang yang akan aku cari pulak ofkos lah Fibo ( Fatin ) , hamba Allah ni paling aku manja kot , sebab ..sebab ermm sebab aku sayang dia lebih dari yang dia tahu.  Ermm bila aku  moody atau weak , dia akan suruh aku siap2 , then dia bawak aku pergi makan , atau kalau aku takda mood makan ,minum2 pun  takpa pada dia , then sambil layan  aku minum , dia akan karoke lagu2 kegemaran kami , sambil karoke ,gelak macam nak runtuh  pusat karoke tu , sambil minum ,sambil macam2 sampai la mood aku kembali pulih dan bertenaga . Bertenaga ??!  Ahha budak kecik duduk diam2,ni cerita   akak2 je  .


Harini ,bila aku weak ,takde mood nak pegang fon or on lappy , tanpa akak , tanpa Fatin , tapi Zulaikha  la orang yang paling perasan dengan telatah aku.


Kenapa  Zarra ?
Not in mood aaaa babe ..
Ermm..  mu solat doh ?
Belum , badan ni letih giler kot
Pergi mandi ,solat  ,pastu kita turun make nok?
Sure ke babe ?
Ye , cepat laaaaa ..
Yes !!  aku  * senyum * sambil capai towel
Tak perlu nok moody2 ,exam semua habis doh , kalu  comey moody tu takpo deh ,ni mace muko ore tuo doh  kawe perati .

Hahahahaha Zulaikha  dah pandai potpet  pulakkkk !!!

Ok,oooook .. nak mandi la ni !!!
Jom guys kita mandi ,nanti zack potpet  lagi kikiki


Selamat sejahtera keatas kamu