HAJAT TAK SAMPAI






Early morning guys ..

3.30 am !

Bila class aktif sebelah petang sampai malam , aku lebih aktif dilaman social ni diawal pagi . Selepas settlekan semua suruhan Allah , aku akan tunggu email masuk satu persatu . Kalau aku tak mengantuk ,aku akan salin semua dlm nota ringkas yg aku boleh baca dimana2 tempat aku pergi ,biar pun tanpa line internet . But kalau aku kengntukan yang amat , biasanya aku cuma save kan je apa yg perlu . Simple kan guys . Tu lah cara aku study online  ..hihihih pastu bila exam ,kecoh satu dunia yg kepala nak pecah ,

hahahaha momentum jiwa  celaru betul aaa !


Kalau dah siap salin dan dah siap save tapi mata degil tak mahu tidur ? Apa aku buat ? Yezaaa .. aku akan cari port untuk sakat orang . Biasanya orang2 terdekat je la jadi mangsa . Sakat sampai dia rasa nak makan aku . Sakat sampai dia bosan nak pegang phone ,sakat sampai aku sakit perut gelakkan dia , sakat sampai aku nak terberak menahan marah !

Haaa ?? Aku sakat orang ,aku pulak naik marah ??

Ofkos la ,sebab kadang tu bila aku try to sakat diaorang , tapi diaorang dah sakat aku dulu ..huarkkkkkk !!!

*tumbuk bantal 5 kali *

Hahahaha mace hare !


But paling terharu ,bila mula nak sakat orang , tetiba orang tu cakap ..sorry la ..saya nak tido aaaa ..  nanti free pm lah semula ea ..


Peh ..dengan serta merta rose merah layu ditaman guys .. nak nangis pun ada ..sebab ???? Sebab hajat tak sampai  laaaaaa ..


Huarkkkkkk !!!

Comments