Skip to main content

MASAALAH TEPI TINGKAP




Hi guys  ..  raver kejap jom  !  padahal mata dah mamai *


Hahahahaha  ghindu kat bf aa doe , but badan letih nak mati kot , sebab hari ni lecturer ghamai sangat yang handsome2  , tu yang fokus 400% !! Opsss Awas mata mu mia ,nanti kena cucuk dengan kekasih grrrr . Hahahahaha chill ,bf aku jenis open minded ,bukan jenis cari pasal  punya spisis guys .. alwaysssss cool je mamat tu ..i love thats !! And i love him so much  !!

Ok , pesan dear ..jaga hati ,jaga mata ,jaga cinta kita dan  fokus pada study dan cinta !! Yezzaaaa .. nak iyom ??  Ehehehehe  malam  sikit la . Petang2  lecak nanti .. kikikih setan2 dikepala otak tengah main teng2 ni guys . But aku still maintain cool , ikut style my bf aa kot ni ..chill and cool ..alwayssssss

What ??
Mia , keep claim ,
You look makin comel kalau tersenyum la sayang .
Yezzaaa .. keep it up !

Ok lah , Nak rest jap .. mohon mimpi dating real aaa..aaminnn .. Bhahaha opps doa?mana doa ?  Mohon Allah selamatkanlah mereka yg sentiasa menyayangi aku ..aamiin . Habis tu yang tak sayang ??  Pun boleh ..boleh???
A ah  , boleh blahhh  , hahahaha perangai memasing macam  gamp**g kan !!

*tutup tingkap dulu ea sayang..settle !!

Z..zz 

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx