MASAALAH TEPI TINGKAP




Hi guys  ..  raver kejap jom  !  padahal mata dah mamai *


Hahahahaha  ghindu kat bf aa doe , but badan letih nak mati kot , sebab hari ni lecturer ghamai sangat yang handsome2  , tu yang fokus 400% !! Opsss Awas mata mu mia ,nanti kena cucuk dengan kekasih grrrr . Hahahahaha chill ,bf aku jenis open minded ,bukan jenis cari pasal  punya spisis guys .. alwaysssss cool je mamat tu ..i love thats !! And i love him so much  !!

Ok , pesan dear ..jaga hati ,jaga mata ,jaga cinta kita dan  fokus pada study dan cinta !! Yezzaaaa .. nak iyom ??  Ehehehehe  malam  sikit la . Petang2  lecak nanti .. kikikih setan2 dikepala otak tengah main teng2 ni guys . But aku still maintain cool , ikut style my bf aa kot ni ..chill and cool ..alwayssssss

What ??
Mia , keep claim ,
You look makin comel kalau tersenyum la sayang .
Yezzaaa .. keep it up !

Ok lah , Nak rest jap .. mohon mimpi dating real aaa..aaminnn .. Bhahaha opps doa?mana doa ?  Mohon Allah selamatkanlah mereka yg sentiasa menyayangi aku ..aamiin . Habis tu yang tak sayang ??  Pun boleh ..boleh???
A ah  , boleh blahhh  , hahahaha perangai memasing macam  gamp**g kan !!

*tutup tingkap dulu ea sayang..settle !!

Z..zz 

Comments