MEREPEK



Weak
Lemau
Lesu
Letih
Semua tu aku rasa harini guys . Exam baru lepas 1 paper . 3 paper lagi menanti , tapi nota2 tak tengok pun lagi . Harini all out , tu yg sampai kering kontang  kepala otak aku ni aaa.. ni baru lepas makan  , ingat nak lelapkan mata kejap ..hahahah ntah2 sampai subuh esok lelapnya  . Kau ni bukan boleh percaya  la Mia , kejap kau tu kalau  dari JB boleh sampai Thailand lamanya..  Bhahahah ..


Ermm kalau dah kawen , letih2 camni , belek anak ,belek suami ..hilang letihnya kot.
Sambil mata aku jeling2 gambar kat atas tu ..ermmm


Hahahaha k la guys ..permisi dong , sweet dream kejap ye.


Allah selamatkan kamu my lovely readers