MEREPEK



Weak
Lemau
Lesu
Letih
Semua tu aku rasa harini guys . Exam baru lepas 1 paper . 3 paper lagi menanti , tapi nota2 tak tengok pun lagi . Harini all out , tu yg sampai kering kontang  kepala otak aku ni aaa.. ni baru lepas makan  , ingat nak lelapkan mata kejap ..hahahah ntah2 sampai subuh esok lelapnya  . Kau ni bukan boleh percaya  la Mia , kejap kau tu kalau  dari JB boleh sampai Thailand lamanya..  Bhahahah ..


Ermm kalau dah kawen , letih2 camni , belek anak ,belek suami ..hilang letihnya kot.
Sambil mata aku jeling2 gambar kat atas tu ..ermmm


Hahahaha k la guys ..permisi dong , sweet dream kejap ye.


Allah selamatkan kamu my lovely readers 

Comments

Bro Framestone said…
Yup biasa la tue.. kenkadang belek anak, belek bini pun letih jugak...

belum lagi belek2 channel dekat tv.. letih gak tengok cerita dok ulang-ulang he...23x
Mia Izarra said…
Belek dgn cara yang tak betul tu kot , tu sebab bro letih . Aaa..
Mia Izarra said…
Ngak bisa donggg