MISS APRIL TU SIAPA




Miss April tu lah aku .Aku lahir pada  april 1995.  Dah tua ek ? Alhamdulillah , 2,3 tahun lagi jadi lah isteri orang . Hahahaha  gatal sungguh  perempuan ini !!  ignore it guys . Gambar atas tu aku ambil kat fb , diaorang sibok dok sembang pasal  bulan kelahiran dan perwatakkannya . So aku rembat lah April , bulan aku lahir . Terror tak aku ?? Hahahaha

Miss April creative ?
Mencekotnya hahahaha apa mencekot tu??? Ini  perkataan yang  biasa aku guna dengan kawan2 kat JB dulu . Ianya  lebih kepada " mana adanya "  , " takda maknanya" . Aku tidak kreatif . Kreatif paling awesome aku selalu buat ialah sakat orang . Hahaha kalau sehari tak sakat orang tak bermakna dunia aku . Lepas class je ,aku dah terfikir ,siapa nak kena sakat dengan aku harini . Biasanya orang yang dekat dengan aku lah kan jadi mangsa . Siapa ? Adalah hihihi  kadang nangis hamba Allah tu aku buat . Ada yang lain ,sampai berasap telinga ,menanah mata kena sakat dengan aku . Hahahaha kreatif tak aku ??  Grrr kena sakat dengan orang , tau pulak aku nak ngamok !  Bhahahaha


Aku Risk taker ?
Yep this is mia ! Siapa yang kenal Damia Hazirah or Mia Zara  ,sure diaorang akan cakap ,yeeee betul la tu !!  Hahahah suka ambil risiko . Contoh ??? Ala ..malas lah nak throwback . Dah tau diam2 sudah . Kikiki tak pernah tak sayang , tak pernah tak ambil risiko . Hahahaha  muah ciked !! Hahahaha gedik ! Geli jeeek


Aku Good sense of humor ?
Ahha masuk maharaja lawak sure tiap tahun juara ! Hahahaha apekebenda lah humor aku buat kat orang ek ? Bagi down banyaklah . Tapi kadang guys ,perangai pelik macam ni tuan badan memang tak perasan , sebab dia dah biasa dengan habit dia , tapi tak pada orang sekeliling , kalau korang rasa aku melucukan , cuba korang bacalah post2 aku yang lepas2 tu , ada style orang sewel tak ?  Hahahaha apa yang buat aku rasa bahagia korang  nak tau tak ?  Yezzaaa .. bila lihat orang keliling aku tersenyum , ceria dan terhibur ..itulah kebahagiaan aku guys . Tu je yg aku harapkan guys..tak lebih . Mood sebak*


Aku masih ingat lagi ,pernah dulu aku suruh bf aku cari spare part untuk dia jadikan kawan bila masa aku busy . Bhahahah aku ambil risiko ?? Takkkk aku ikhlas dongg.. aku buat lawak ?? Nooooo .. aku jujur .  Aku kreatif ?? Yesssssss aku nak dia happy , gembira bila aku takda dengan dia . Aku kreatif untuk cover rasa sayang sangat2 aku kat dia tu . Dan apakah bf aku setuju ??? Bhahahaha

dia cakap  " you da giler "
dia cakap " NO ! Just  only  you ! "
dia cakap "i taknak menduakan you !
dia cakap " I nak you !"
dia cakap " perempuan lain tak sama !"
dia cakap "apa jadi pun ,tetap pilih you !!"

Cehcehceh ye ye oooo jeeeee * hahahahaha

Then aku pun cakap ..giler2 aku ada jugak yang sanggup sayang ek giler !!

Hahahahahaha k  lah ..baii , Miss april nak sleep . Harini cuti .so luangkan cuti ini dengan ketenangan . Eh !! Budak2 sekolah kat Malaya dah cuti sem ke 2 ek ?untunglah  korangs  ..2 minggu tak go to school . Apa pun , 6.6.2016 puasa dah kan .. lepak rumah jelah korang layan nafsu lapar . Apakata ,cubalah  cari quran2 buruk korang tu ,selak selai2 ,kot ada ayat yang boleh buat korang tahan lapar dan tahan nafsu ,in sya allah . Mohon semuanya dipermudahkan ,amiin .. Lebiu guys ~


Allah selamatkan kamu ..

Comments