Skip to main content

MISS YOU



Hello girl ..what are u doin ?
Waiting for you ..aku jawab selamba *
How long u have been waiting?
Start i feels your  real love  ..ermmm aku mengade*
Start when ?
Start u gave me my birth ..hahahahaha maaa.. ghinduuuuu ..


aku nak nangis bila dengar suara  mama dlm fon .

Maaa.. asal speaking pulak ni . Cakap aa jawa ke apa ke ..ermm lama dah tak ngomong2 jowo . Asik2 kecek kelate deh . Dok pehe  kawe . Hahahaha

Hihihih eloklah tu ,awak bukan reti pun cakap jawa , berangan nak ngomong ,padalah nanti tak paham . Lagi pun untung la dapat belajar kecek kelate , dapat jugak tambah language 1 Malaysia  kan ?


Maaaa .. mama rindu orang ni ke takkk ?? Peh sebakkkk ..sendiri tanya  ,sendiri nak nangisss ..


giler !!  mood aku berubah2 dah ni ,macam nonton cerita mr Bean pun ye jugak . Haishh

Rindu la sayanggggg.. awak je anak mama yang  nakal ,degil , yang selalu buat mama senyum bila ingat2kan telatah awak dulu2 ..hihihhihi

Maaaaaa .. nak kisssssss .. * airmata aku dah meleleh kat pipi  ..ermm

Muahh !! ..awak kenapa ?? Ada problem ke kat situ ? Ni selalu kalau manja lain macam ni ,ada something ni mama rasa ..aaa cuba cerita ..


Adoi mama ni ,naluri dia memang tak boleh lawan lah ..aku kantoi ke pepagi ni ?? Rasa macam nak peluk mama kuat2 sambil nangis puas2 ..tapi mama jauh ...

Ala maaa .. hal2 tepi tingkap je ni , sikit hari settle kot ...  aku cover*

Ok ..mama  percaya ,awak boleh buat . Mama tau awak dah pandai berfikir guna akal sekarang ni ,buat mana patut , jangan ikutkan kata hati macam dulu2 ,nanti awak yang merana . Mama sayang awak  ,hari2 ingat awak kat sana , mama nak awak happy , nak awak tenang  dan ceria dengan suasana indah disitu .  Mama nak awak kumpul ilmu akhirat yang awak janji nak kumpul untuk dikongsikan kat mama dengan ayah , dengan dik E . Kalau masaalah tepi tingkap ni ,bila malam hilang rasanya sebab malam tingkap dah tepaksa ditutup .. hihihihih

Aaa.. a ah la maaaaa .. masalah kicik punya hal , adeq manis tarak gentar ...hahahahah

Aku cover sebak dengan gelak yang tersekat2 . Sambil tangan lap cecair yang meleleh deras  atas pipi .. miss you maa .. :'(  * spechless*


Allah selamat kan kamu ..

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx