MISS YOU



Hello girl ..what are u doin ?
Waiting for you ..aku jawab selamba *
How long u have been waiting?
Start i feels your  real love  ..ermmm aku mengade*
Start when ?
Start u gave me my birth ..hahahahaha maaa.. ghinduuuuu ..


aku nak nangis bila dengar suara  mama dlm fon .

Maaa.. asal speaking pulak ni . Cakap aa jawa ke apa ke ..ermm lama dah tak ngomong2 jowo . Asik2 kecek kelate deh . Dok pehe  kawe . Hahahaha

Hihihih eloklah tu ,awak bukan reti pun cakap jawa , berangan nak ngomong ,padalah nanti tak paham . Lagi pun untung la dapat belajar kecek kelate , dapat jugak tambah language 1 Malaysia  kan ?


Maaaa .. mama rindu orang ni ke takkk ?? Peh sebakkkk ..sendiri tanya  ,sendiri nak nangisss ..


giler !!  mood aku berubah2 dah ni ,macam nonton cerita mr Bean pun ye jugak . Haishh

Rindu la sayanggggg.. awak je anak mama yang  nakal ,degil , yang selalu buat mama senyum bila ingat2kan telatah awak dulu2 ..hihihhihi

Maaaaaa .. nak kisssssss .. * airmata aku dah meleleh kat pipi  ..ermm

Muahh !! ..awak kenapa ?? Ada problem ke kat situ ? Ni selalu kalau manja lain macam ni ,ada something ni mama rasa ..aaa cuba cerita ..


Adoi mama ni ,naluri dia memang tak boleh lawan lah ..aku kantoi ke pepagi ni ?? Rasa macam nak peluk mama kuat2 sambil nangis puas2 ..tapi mama jauh ...

Ala maaa .. hal2 tepi tingkap je ni , sikit hari settle kot ...  aku cover*

Ok ..mama  percaya ,awak boleh buat . Mama tau awak dah pandai berfikir guna akal sekarang ni ,buat mana patut , jangan ikutkan kata hati macam dulu2 ,nanti awak yang merana . Mama sayang awak  ,hari2 ingat awak kat sana , mama nak awak happy , nak awak tenang  dan ceria dengan suasana indah disitu .  Mama nak awak kumpul ilmu akhirat yang awak janji nak kumpul untuk dikongsikan kat mama dengan ayah , dengan dik E . Kalau masaalah tepi tingkap ni ,bila malam hilang rasanya sebab malam tingkap dah tepaksa ditutup .. hihihihih

Aaa.. a ah la maaaaa .. masalah kicik punya hal , adeq manis tarak gentar ...hahahahah

Aku cover sebak dengan gelak yang tersekat2 . Sambil tangan lap cecair yang meleleh deras  atas pipi .. miss you maa .. :'(  * spechless*


Allah selamat kan kamu ..

Comments