SEMUA HAK AKU



Aduhai mata ,asal la tak mau jugak pejam . Dah naik letih aku ngadap siling bilik  , tapi otak aku kelain , mata aku kelain , jari aku kelain .what the bingung ? Hihihi bukan bingung tapi tongong  ..ish ..bahasa kuno tu jangan pakai lagi dah expired lama .

Aku nak share something kat korang guys . Aku dapat texts dari seorang insan standard adik2 je dengan aku dan dia adalah seorang perempuan. Katanya :

Dear sis Mia
Boleh saya  tanya akak sesuatu ? Harap akak tak kecil hati atau marah . kak... kenapa akak tak selalu guna gambar akak sendiri dalam semua laman social ? Apakah akak malu atau sebab lain ? Kadang tu saya tengok akak guna real pic akak cuma sehari dua je ,kemudian akak tukar semua dengan gambar lain . Akak bukan tak cantik , akak comel tapi kenapa tak nak  letak gambar sendiri . Asyik-asyik gambar anime je saya tengok akak guna. Akak peminat anime ? Dah besar2 tengok anime ? Kehkehkeh macam budak-budak la kak. Alamak  maaf, saya gurau je kay .

P/s , Akak kalau tak sempat jangan balas msg saya ni

Yang benar * Minah kepohchi*

Yang benar tu aku tokok tambah je guys .

Hahahahahaha Aku gelak sambil tendang2  bantal . roomate aku Zack dok perati je perangai  mereng aku. Why ???  Dia bersuara tegas sambil pandang aku tak lepas2

Hahahahahaha Aku gelak lagi tanpa pandang zack yang masih peratikan aku , Ni aaaa .. ada budak perempuan nak sangat tengok muka aku depan2, hari2, nak belek mata sepet aku gaknya , nak tenung bibir aku yang bak delima merekah ni , nak usap  pipi gebu aku yang macam pau kacang ni . Dia tanya kenapa aku jarang guna gambar sendiri sebagai gambar dp .addoiiii

Grrrr..zack geram


Then ?? Whats your answer ???

Jawapan aku ???Hahahahahahah dengar suara aku pun dia dah hari2 nak ajak aku otp , nikan lagi nak hari2 belek  gambar aku ??? Hahahahaha let it be . Seluruh yg aku ada sekarang ni,hanya untuk tatapan  insan yang betul2 nak MENGHALAL kan aku . Orang lain ?? No way !!!! Biar pun dia seorang perempuan sama seperti aku . No ! No ! And  Nooooo !

Good girl ! Zack tersenyum  puas  . Aurat itu hak  yang halal ,pada yang haram , say " haram jadah  ,sibok nak tengok muka orang pehal ??"


Ehhhh.. Zack  hangin sey !! Hahahahaha over pulak mek kelate ni . Ajak nyanyi dia cakap ,nanti bulan puasa ,perut lapar ,suara mesti sedap . Hahahahah reason not strong betul aaa ..Adoiyiaii zack..zack ..


Selamat sejahtera keatas kamu..

Comments