AWEK BOSAN




Layan lagu sikit guys ..

*Ku nyanyikan lagu rindu bila teringatkan mu yang bertakhta dihatiku *

Arghh bosan !!!  Tablet aku rosak doe !! Jawabnya  memang offline la memanjang lepas ni . Dari pagi aku charge  sampai tengahari , rupanya bertri tak tambah2 ,makin lama makin zero . Try charge lain pun serupa . Oh menn .. thats means .. application wechat dan yang sewaktu dengannya   delay la beberapa harini . Sampai lah tablet aku  sembuh !

Bytheway semua ni ada hikmahnya kot ,tak lama lagi dah bulan puasa  , so Allah suruh aku kurang2kan  dosa menyakat orang ..hihihihihi

Nasib aku sedar diri **

Aku pasrah ,aku redha ..

Selamat sejahtera keatas kamu ..

Comments