LOVE YOU MA ..



1 jun ..

Biarkan aja tarikh itu bersemadi dalam kotak kenangan aku
Biarkan pedih menusuk2 diminda ,dihati dan dikamar  memori
Biarkan  , biarkan dan lantas tolong lepaskan segalanya pergi..
Sesuatu yang bukan milikmu ,
Mana mungkin kekal jadi milikmu
Sesuatu yang datang kepadamu,
Pasti akan pergi meninggalkanmu
Sesuatu yang kau sayang ,
Suatu hari pasti akan buat kau menangis..
Wake up  Mia ?!
Biarkan semalam yang hilang
Lupakan sakit yang  memagar sejuta rasa nikmat milik kau
Simpanlah setitik airmata mu buat sesuatu yang lain
yang dipanggil bahagia*
Kau ada Tuhanmu
Kau ada ayahmu
Kau ada mamamu
Kau ada adikmu ,kaum keluargamu yang lain dikejauhan sana
Kau ada insan yang sentiasa memanggilmu sayang
Kau ada teman2 yang sentiasa  memerhatikanmu dari jauh dlm diam
Kau ada  stalkers yang sangat rajin ambil tahu perihal kau
Apa lagi mahu mu ?

Err...

Ok..aku jawab  ea ?
Yang sebenarnya  aku nak  sesuatu yang  memang milik aku !
Aku nak  semua yang aku cakap aku punya !
Aku nak itu ,itu,dan itu !!
Ape ????
Aku nak kau aa
Hihihihih
Aku nak dia !
Aku nak awak
Aku nak  anu  !
Aaa.. tak paham la tu ..grrr

Sebenarnya  ..
Guys ..mama aku tengah siap2 nak balik Malaya ni .
 Dan yang sebenarnya..aku nak Nangissss ..aaaa ..
Tapi aku tahan ,tahan dan tahan guys.
Aku tak nak menangis depan mama !
Aku nak buat macam aku happy 400%
Aku nak mama balik dengan hati yang tenang .
Tapi siapa lah aku .. sebab naluri keibuan mama memang power dari  aku .
Akhirnya  ....


*hujan dilangit  gurun *


Selamat sejahtera keatas kamu..

Loveyou ma .. :*

Comments