MUS



Kempen MUS dari KKM .

Info ni aku dapat dari girlfriend dari kolej KKM . Awek2 misi yang kat  Malaya tu send kat group whats app  student KKM Penang ! Apakah yang dimaksudkan kempen MUS?

Firstly  diaorang nak cakap sekarang MUSim hujan

Second diaorang ingatkan pasal MUSuh utama manusia (nyamok aedes )

Third diaorang suruh MUSnahkan tempat pembiakan nyamok2 tu.

Aedes ..dah berleluasa diMalaya . Hati2 guys .

But  ,mulanya bila ingat MUS , kat kepala otak aku teringat brother sorang kat group ni . Nama dia MUS . Apa nama penuh aku tak tau la pulak , tapi kat group nama tak nak kalah siut  *wild skull * kooo.. hahahaha ada 1 baris perkataan yang Brother Mus cakap ,sampai sekarang ni aku takkan lupa ,dan aku akan ingat sampai bila2 la kot..ayat dia is ..

" kesian kat saya , muda2 dah single "

Hahahahahaha giler !! Macam dia sorang single kat malaya tu . Padahal dia baru je kot single ,orang lain tu ,nak couple pun tak lepas2 ,sejak lahir single doe ..hahahaha


Lagi buat aku respek brother sorang ni , happy ke.. sad ke ,  dia dok la menyanyi ,menyanyi dan menyanyi . Letih menyanyi dia mendota ,letih mendota ,dia menyanyi lagi . Itulah kerja dia .  Single happy , couple pun happy .. hati dia ??? Tuhan je tau , aku dengan kawan2 lain  memang tak tahu la .

Oii Mia gossip ?!!!

Hahahahaa nooooo aku cerita pasal kempen MUS  la so aku sapu bersih lah pasal MUS yang sewaktu dengannya hahahahah chill doe ,nasib Mus tak suka baca blog camni ,kalau tidak , masakkkk !!

Location  : masih  kat Sahara cafe dengan warden kesayangan  ..

Baii mama .. love you  so much ..

Selamat sejahtera keatas kamu *

Comments