POWER OF PEREMPUAN


Perempuan guys ,
Nak tahu diaorang ni power tak power !?meh aku cerita !kalau dia kata dia sayang , Dia akan sayang sampai pitam,Kalau dia kata dia benci , Sampai koma  dia akan kekal benci, Kalau dia kata dia nak , Kau bagi 1001 alasan giler pun dia takkan peduli.

Pandang dan lihat je sekeliling korang ,Bagaimana  perangai lelaki yang dapat perempuan garang?Bagaimama perangai lelaki yang dapat  perempuan manja?Bagaimana perangai lelaki yang dapat perempuan yang sihat 200% ? Pastinya  perangai dan penampilan mereka sungguh nyata berbeza2. Ah mungkin korang tak ambil peduli tapi truly guys , siapa yang dapat perempuan yang keras kepala a.k.a. degil 400% , aku yakin airmata jantan diaorang hari2 mengalir . Hahahahahaha kememeh !! Cakap orang perempuan kememeh  , sendiri kememeh tak sedar ! Tapi tak semua lelaki boleh menangis girls , when his tear meleleh because of you , respect him . Grab dia penuh yakin dan kasih sayang !! Giler tak sayang !

Bagaimana keadaan lelaki yang dapat perempuan kuat merengek ? Hahahaha jawabnya tiap malam abang lepak rumah je yang , kawan2 pun risau mana abang pergi kerap menghilang , tak reti dah melepak lama2  sekarang, tak reti dah balik lewat malam , tak reti dah  biarkan betri phone kong !  10%  paling kurang . Apa abang reti ??  24 jam nak  ngadap sayang!  siapa cakap abang curang ??! Hahahaha takkan  punya lah !

Tapi ada jugak lah jenis lelaki pengelat , cakap kat perempuan dia , abang nak tidur  kejap lagi ni , sayang tidur jugak  ok? Lena je sayang ,abang keluar slow2 ikut pintu belakang. Abang dah call kawan2 , suruh tunggu kat kedai kopi simpang taman ,  Hahahahaha matilah nakkkkkk . Pehal nak nipu ? jujurlah abang , aku tak mengapa . Kikikiki

Lelaki paling giler ialah lelaki  yang dapat perempuan kuat cemburu dan kuat merajuk! Semua hal  sayang nak tahu , semua aktiviti  kena beritahu ,korang try la sorok2 , dia tetap tau , then kalau dia dah tau ? Masak lah hahahahaha  jenuh la abang nak pujuk sayang , beli baju tak nak , bagi bunga tak nak , bagi cokelat tak nak ! Ajak tengok wayang sayang tolak , abang nak belanja makan sayang buat tak hairan ,   Habis sayang nak apeeeeee ?  Sayang nak abang jangan like  gambar friendlist  perempuan seksi kat facebook abang tu..cia cia ciaaa .. lemah longlai  kepala lutut abang  , sambil menangis ,abang merayu ,please la sayang , kalau cakap awal2 , taklah abang giler camni ,

Aku  yakin  , cukup tahun botak kepala abang ni guys hahahaha !

Apa pun guys ! Apa guna hadirnya perempuan tanpa lelaki ,apa guna hebatnya lelaki tanpa kehadiran perempuan !!  Kalau  dah jodoh kita  dgn jiran sebelah rumah, korang lari kelautan hindi sekali pun , jiran sebelah rumah jugak jadi pasangan korang nanti. Ape ko nak kecoh ?? Hahahaha apa pun yang penting , kasih sayang itu wajib , biar pun dia dah jadi ex -gf or ex- bf  -  mereka layak disayangi atau dihormati ,kerana  perpisahan itu bukan kehendak sesiapa , tapi itu takdir yang menentukan ..

Kememeh = kuat menangis

Selamat sejahtera keatas kamu ..



2 comments:

Bro Framestone said...

Comel awek dalam gambar

Mia Izarra said...

Ciptaan Allah semua indah2 bro :)