Skip to main content

POWER OF PEREMPUAN


Perempuan guys ,
Nak tahu diaorang ni power tak power !?meh aku cerita !kalau dia kata dia sayang , Dia akan sayang sampai pitam,Kalau dia kata dia benci , Sampai koma  dia akan kekal benci, Kalau dia kata dia nak , Kau bagi 1001 alasan giler pun dia takkan peduli.

Pandang dan lihat je sekeliling korang ,Bagaimana  perangai lelaki yang dapat perempuan garang?Bagaimama perangai lelaki yang dapat  perempuan manja?Bagaimana perangai lelaki yang dapat perempuan yang sihat 200% ? Pastinya  perangai dan penampilan mereka sungguh nyata berbeza2. Ah mungkin korang tak ambil peduli tapi truly guys , siapa yang dapat perempuan yang keras kepala a.k.a. degil 400% , aku yakin airmata jantan diaorang hari2 mengalir . Hahahahahaha kememeh !! Cakap orang perempuan kememeh  , sendiri kememeh tak sedar ! Tapi tak semua lelaki boleh menangis girls , when his tear meleleh because of you , respect him . Grab dia penuh yakin dan kasih sayang !! Giler tak sayang !

Bagaimana keadaan lelaki yang dapat perempuan kuat merengek ? Hahahaha jawabnya tiap malam abang lepak rumah je yang , kawan2 pun risau mana abang pergi kerap menghilang , tak reti dah melepak lama2  sekarang, tak reti dah balik lewat malam , tak reti dah  biarkan betri phone kong !  10%  paling kurang . Apa abang reti ??  24 jam nak  ngadap sayang!  siapa cakap abang curang ??! Hahahaha takkan  punya lah !

Tapi ada jugak lah jenis lelaki pengelat , cakap kat perempuan dia , abang nak tidur  kejap lagi ni , sayang tidur jugak  ok? Lena je sayang ,abang keluar slow2 ikut pintu belakang. Abang dah call kawan2 , suruh tunggu kat kedai kopi simpang taman ,  Hahahahaha matilah nakkkkkk . Pehal nak nipu ? jujurlah abang , aku tak mengapa . Kikikiki

Lelaki paling giler ialah lelaki  yang dapat perempuan kuat cemburu dan kuat merajuk! Semua hal  sayang nak tahu , semua aktiviti  kena beritahu ,korang try la sorok2 , dia tetap tau , then kalau dia dah tau ? Masak lah hahahahaha  jenuh la abang nak pujuk sayang , beli baju tak nak , bagi bunga tak nak , bagi cokelat tak nak ! Ajak tengok wayang sayang tolak , abang nak belanja makan sayang buat tak hairan ,   Habis sayang nak apeeeeee ?  Sayang nak abang jangan like  gambar friendlist  perempuan seksi kat facebook abang tu..cia cia ciaaa .. lemah longlai  kepala lutut abang  , sambil menangis ,abang merayu ,please la sayang , kalau cakap awal2 , taklah abang giler camni ,

Aku  yakin  , cukup tahun botak kepala abang ni guys hahahaha !

Apa pun guys ! Apa guna hadirnya perempuan tanpa lelaki ,apa guna hebatnya lelaki tanpa kehadiran perempuan !!  Kalau  dah jodoh kita  dgn jiran sebelah rumah, korang lari kelautan hindi sekali pun , jiran sebelah rumah jugak jadi pasangan korang nanti. Ape ko nak kecoh ?? Hahahaha apa pun yang penting , kasih sayang itu wajib , biar pun dia dah jadi ex -gf or ex- bf  -  mereka layak disayangi atau dihormati ,kerana  perpisahan itu bukan kehendak sesiapa , tapi itu takdir yang menentukan ..

Kememeh = kuat menangis

Selamat sejahtera keatas kamu ..



Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx