SIAPA LAGI POWER



Ramadhan ke 3 guys !
Alhamdulillah , masih diberi peluang untuk terus melakukan amal ibadah kepada Allah s..w.t .  Bagaimanan dengan Aku ? Alhamdulillah beransur sihat . Cuma ubat kalini dah berjaya buat aku kenyang dalam bulan puasa ni . Kenyang ? Yezzaaa  ..kenyang tidurlah . Sebab ubat yang doktor bagi kali ni kandungan  bahan utk mengantuk sangat tinggi . Nasib makan 12 jam sekali , bukan 4 jam sekali macam ubat demam tu . Kalau tak ,sure aku tak bangun2 . Hihihih .

Bulan puasa ni kan guys ,kalau korang nak tengok korang punya power dengan setan punya power , sumpah korang boleh kesan  doe .  Bukankah katanya setan2 sudah terikat dibulan ini , dan kalau korang masih lagi melakukan maksiat dan buat jahat , dari situ korang akan dapati siapa lebih setan punya perangai . Hahahahaha paham tak ek maksud aku ni? Kalau tak paham takpelah setannnnn .. kikikih eh ..sesungguhnya aku sedang berpuasa ..ermm maaf k , ter* ..

Oklah  .bulan puasa tak boleh banyak merepek , nanti pahala menahan  lapar  dan dahaga aku hilang pulak kena tolak percent  . Tak memasal ,cukup masuk waktu berbuka ,pahala puasa tinggal 25% ! Lain2 dah kena tolak sebab  burukkan orang . Hihihihi

Selamat sejahtera keatas kamu ..


Comments