Skip to main content

SIAPA LAGI POWER



Ramadhan ke 3 guys !
Alhamdulillah , masih diberi peluang untuk terus melakukan amal ibadah kepada Allah s..w.t .  Bagaimanan dengan Aku ? Alhamdulillah beransur sihat . Cuma ubat kalini dah berjaya buat aku kenyang dalam bulan puasa ni . Kenyang ? Yezzaaa  ..kenyang tidurlah . Sebab ubat yang doktor bagi kali ni kandungan  bahan utk mengantuk sangat tinggi . Nasib makan 12 jam sekali , bukan 4 jam sekali macam ubat demam tu . Kalau tak ,sure aku tak bangun2 . Hihihih .

Bulan puasa ni kan guys ,kalau korang nak tengok korang punya power dengan setan punya power , sumpah korang boleh kesan  doe .  Bukankah katanya setan2 sudah terikat dibulan ini , dan kalau korang masih lagi melakukan maksiat dan buat jahat , dari situ korang akan dapati siapa lebih setan punya perangai . Hahahahaha paham tak ek maksud aku ni? Kalau tak paham takpelah setannnnn .. kikikih eh ..sesungguhnya aku sedang berpuasa ..ermm maaf k , ter* ..

Oklah  .bulan puasa tak boleh banyak merepek , nanti pahala menahan  lapar  dan dahaga aku hilang pulak kena tolak percent  . Tak memasal ,cukup masuk waktu berbuka ,pahala puasa tinggal 25% ! Lain2 dah kena tolak sebab  burukkan orang . Hihihihi

Selamat sejahtera keatas kamu ..


Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx