BILA RINDU BERTANDANG

 Salam aidil fitri..
Rindu kat budak cenonet ni. Guys ,dia la lelaki pertama yang berani tanya aku : akak nak iyom?  sedang  ada lelaki lain tu , tak tanya apa pun terus kiss .hihihih spisis gelojoh  lah tu . Grr . Rindu semua pasal  lelaki dalam gambar atas tu kot . Rindu suara dia , rindu  telatah dia , rindu  ragam  manja dia . Ermm aku masih diward . Takda apa yang mampu aku buat selain makan ubat dan merindu pada yang diluar sana .

Aku doakan korang sihat selalu guys , biar aku sorang je yang sakit .. aku dah biasa sakit dan tersakiti. Dan aku redha  .. hihihih k la ..bai , aku nak rest sambil layan gambar bf cenonet ni kejap sampai terlelap .

Selamat sejahtera keatas kamu and selamat hari raya ,maaf zahir dan batin.