BILA RINDU BERTANDANG

 Salam aidil fitri..
Rindu kat budak cenonet ni. Guys ,dia la lelaki pertama yang berani tanya aku : akak nak iyom?  sedang  ada lelaki lain tu , tak tanya apa pun terus kiss .hihihih spisis gelojoh  lah tu . Grr . Rindu semua pasal  lelaki dalam gambar atas tu kot . Rindu suara dia , rindu  telatah dia , rindu  ragam  manja dia . Ermm aku masih diward . Takda apa yang mampu aku buat selain makan ubat dan merindu pada yang diluar sana .

Aku doakan korang sihat selalu guys , biar aku sorang je yang sakit .. aku dah biasa sakit dan tersakiti. Dan aku redha  .. hihihih k la ..bai , aku nak rest sambil layan gambar bf cenonet ni kejap sampai terlelap .

Selamat sejahtera keatas kamu and selamat hari raya ,maaf zahir dan batin.

Comments

MaQ Nie Rokani said…
Selamat hari raya aidil fitri Mia izzara. Maaf zahir batin jika ada salah dan silap.study hard okey ^^
Mia Izarra said…
Selamat hari raya and selamat hari lahir jugak madam . Thanks atas nasihat , insya Allah ..i'll try my best .:)