IN SYA ALLAH KENYANG KOT


Good morning dear ..!
Morning sayang ..
Have ur breakfast ?
Yep ,done !
Sayang makan apa je tadi ?
Roti dan milo je ..
Kenyang tak ?
Ermm in sya Allah kenyang kot ..
😊

Oook, atas tu adalah perbualan dua insan bercinta dipagi  yang hening. Guys .. kalau perempuan ni dia cakap ,"kenyang kot "  , that means ?? hahaha ni ha bawah ni roti yang dia dah bedal pagi tadi .korang yakin dia  kenyang ke tak ek guys ??hahaha  jangan percaya kata2 perempuan ni 100% guys . Kadang dia jujur 400% kadang dia nipu  sesikit  hahaha tapi biasa dia lebih pada jujur , tapi perkataan "kot " dia tu korang jangan percaya sangat oook ?


Ahha agak2 gambar ni nipu ke tak ek ?
Errr insya Allah tak kot ..hahaha

No comments: