NOTA BUAT KAK LYEN



Assalamualaikum kak ..nota  ringkas ni  orang dapat dari someone khas buat akak . Orang tahu kuat mana ingatan dia kat akak , cuma akak je yg buat2 lupa kat dia . Dan bila orang cakap akak dah jauh dari semua , dah pergi buat selamanya , dia lagi terkejut. Hanya alfatihah penghubung  kata.

Kak ..orang tak kenal dia siapa , tapi orang tahu dia adalah antara insan terdekat dengan akak suatu ketika dulu . Dan entah mana silapnya akak menghilangkan diri macam tu aja*( katanya )maybe  readers kata orang giler kak ,sebab bercakap dengan orang yg dah takda , tapi seriously kak .. saat ni orang sangat perlukan akak . Untuk orang luahkan segalanya pasal dunia orang yg makin tenat ni . Tentang semua yg melibatkan jiwa dan perasaan.

Kak .. andai kata diundurkan masa , akak tau tak apa yg orang nak  sekarang ni ?


Kak .. orang nak awak ..  😭😭😭😭😭 ..


Rupanya hidup  kat dunia ni tak seperti yg selalu kita ceritakan  masa sebelum kita tidur dulu2  tu kak . Kadang orang cuba  abaikan semua dugaan kecil yg menerpa jiwa , tapi  kadang itu lah jugak orang tewas . Kak .. orang dah cuba buat yg terbaik mampu selagi nafas ini  berhembus. Tapi minda orang ni masih tak berpuashati dengan apa yg orang dah miliki. Orang ingin nak jadi seperti akak .  Mampu tersenyum disaat  jiwa sedang bersedih , disaat tubuh sedang menderita kesakitan . Tanpa diketahui oleh sesiapa kecuali Allah.

Kak .. orang  lemah dan makin lemah didunia orang sendiri. 😭😭😭
Rindu awak kak ..



Selamat sejahtera keatas kamu *
  

Comments