Skip to main content

PAHLAWAN PILIHAN SEJUTA WANITA




Tajuk post memang tak boleh blah ,  tapi memang nak beritahu lah kan. Bini itu adalah rezeki. Ada orang tonggang langgang kumpul duit semata2 nak dapatkan sorang bini/isteri. Untunglah yg dapat isteri lebih dari sorang kalau jarak cuma 2,3 tahun je sudah nak kawen baru. Rezeki  orang siapa jangka ,ye tak bang??  So bila abang  dah ada tanda2 takada rezeki nak dapat isteri lebih 1, jagalah 1 yg dah ade tu .Turuti apa je kehendak masuk akal yg dia mintak. Jangan order bulan bintang , memang tak payah layan la kan.  Bang ...

Boss call boleh la nipu

Kawan call boleh la kelentong

Mak bapak call boleh la berdalih

Ni bini bang, bini abang yg call . Semangat nak pergi  melepak yg menggunung boleh cair bang ,bila bini call. Hahaha power tak power la kan , lagi2 call dengan merengek2 suruh balik..ahh masak la hahahaha balik lelaju la jawabnya  kikiki.  Semoga  rumah tangga  abang  kekal until jannah ,  taknak dah pesan lain , just  ingatkan , bila BINI  call , balik laaaaaa ..

Pahlawan pilihan sejuta wanita malaya jenis yang SETIA , TAAT , PATUH !

 πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š


Selamat sejahtera  keatas kamu ..

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx