PAHLAWAN PILIHAN SEJUTA WANITA




Tajuk post memang tak boleh blah ,  tapi memang nak beritahu lah kan. Bini itu adalah rezeki. Ada orang tonggang langgang kumpul duit semata2 nak dapatkan sorang bini/isteri. Untunglah yg dapat isteri lebih dari sorang kalau jarak cuma 2,3 tahun je sudah nak kawen baru. Rezeki  orang siapa jangka ,ye tak bang??  So bila abang  dah ada tanda2 takada rezeki nak dapat isteri lebih 1, jagalah 1 yg dah ade tu .Turuti apa je kehendak masuk akal yg dia mintak. Jangan order bulan bintang , memang tak payah layan la kan.  Bang ...

Boss call boleh la nipu

Kawan call boleh la kelentong

Mak bapak call boleh la berdalih

Ni bini bang, bini abang yg call . Semangat nak pergi  melepak yg menggunung boleh cair bang ,bila bini call. Hahaha power tak power la kan , lagi2 call dengan merengek2 suruh balik..ahh masak la hahahaha balik lelaju la jawabnya  kikiki.  Semoga  rumah tangga  abang  kekal until jannah ,  taknak dah pesan lain , just  ingatkan , bila BINI  call , balik laaaaaa ..

Pahlawan pilihan sejuta wanita malaya jenis yang SETIA , TAAT , PATUH !

 πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š


Selamat sejahtera  keatas kamu ..

Comments