Skip to main content

TERUSKAN AKTIF SEMUA KENANGAN AKAK



Morning guys .
Petang semalam  aku dapat " kejutang "  paling kaw2 doe!! Masa aku nak on twitter , nak ber tweet tweet tweet .. aaa tetiba aku terbaca ada tweet yg bukan aku taip kat timeline .  Mulanya aku fikir ahh mesti  kerja budak Ayu ( admin ) dari page  ' saya sayang awak ,manja ' tapi setahu aku ,ayu takda lah  brutal camni . Takkan ada admin baru. So , nak settlekan problem ,aku pun masuk lah link facebook tu.

Walarhh .. rupanya  along ( bukan nama sebenar ) admin legend page  rocker yg update ! Along dah aktifkan semula page tu. Dulu kalau tak silap aku ,page tu page rockers  jalanan . Kemudian tukar nama page jadi " lu jangan nak temberang gua eah " . page tu dulu akak aku yang aktifkan . Maklumlah kan , dia tu perangai je lembut ,tapi jiwa kental ! Takda lah macam aku ni ,perangai kalah samseng tapi pengecut . Hihihihi

 Alfatihah untuk aruah kak Lyen.

Guys ..
Sebenarnya aruah akak aku ada create banyak page , kebanyakkannya dalam era tahun 2010 ,masa dia tengah ligat didunia alam maya ni . Antara page ciptaanya

Saya sayang awak ,manja
Lu jangan nak temberang gua eah
Limited of love


Ada banyak lagi page yg aruah kak Lyen create , tapi aku da lupa lah. Semua  page dia guna email yang sama , dan email yg sama jugak dia  aktifkan twitter ,thats why  semua post kat page akan masuk direct kat timeline twitter . Arghh korang sure pening kan ? Hahahaha lantak lah . So bila along update kat page "lu jangan nak temberang gua eah " twitter aku  pun update sama !! Ahahaha ambikkkk .. gua dah rocker semula ke guys ?? Yeyeaah  \m/ ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Siapa Along dengan kak Lyen ? Hanya diaorang je yg tahu , aku tak tahu apa2 , ok fine . Duduk tepi ,gigit kuku * ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Apa pun  guys ,kental tak kental , kalau korang nak support along , sila lah like page tu. Aku dah like dah  petang semalam .ehemmm ๐Ÿ˜Š

Selamat sejahtera keatas kamu ..

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx