TERUSKAN AKTIF SEMUA KENANGAN AKAK



Morning guys .
Petang semalam  aku dapat " kejutang "  paling kaw2 doe!! Masa aku nak on twitter , nak ber tweet tweet tweet .. aaa tetiba aku terbaca ada tweet yg bukan aku taip kat timeline .  Mulanya aku fikir ahh mesti  kerja budak Ayu ( admin ) dari page  ' saya sayang awak ,manja ' tapi setahu aku ,ayu takda lah  brutal camni . Takkan ada admin baru. So , nak settlekan problem ,aku pun masuk lah link facebook tu.

Walarhh .. rupanya  along ( bukan nama sebenar ) admin legend page  rocker yg update ! Along dah aktifkan semula page tu. Dulu kalau tak silap aku ,page tu page rockers  jalanan . Kemudian tukar nama page jadi " lu jangan nak temberang gua eah " . page tu dulu akak aku yang aktifkan . Maklumlah kan , dia tu perangai je lembut ,tapi jiwa kental ! Takda lah macam aku ni ,perangai kalah samseng tapi pengecut . Hihihihi

 Alfatihah untuk aruah kak Lyen.

Guys ..
Sebenarnya aruah akak aku ada create banyak page , kebanyakkannya dalam era tahun 2010 ,masa dia tengah ligat didunia alam maya ni . Antara page ciptaanya

Saya sayang awak ,manja
Lu jangan nak temberang gua eah
Limited of love


Ada banyak lagi page yg aruah kak Lyen create , tapi aku da lupa lah. Semua  page dia guna email yang sama , dan email yg sama jugak dia  aktifkan twitter ,thats why  semua post kat page akan masuk direct kat timeline twitter . Arghh korang sure pening kan ? Hahahaha lantak lah . So bila along update kat page "lu jangan nak temberang gua eah " twitter aku  pun update sama !! Ahahaha ambikkkk .. gua dah rocker semula ke guys ?? Yeyeaah  \m/ ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Siapa Along dengan kak Lyen ? Hanya diaorang je yg tahu , aku tak tahu apa2 , ok fine . Duduk tepi ,gigit kuku * ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Apa pun  guys ,kental tak kental , kalau korang nak support along , sila lah like page tu. Aku dah like dah  petang semalam .ehemmm ๐Ÿ˜Š

Selamat sejahtera keatas kamu ..

No comments: