AKU RINDU DETIK ITU



Hai guyss..

Ada orang gelak kan aku doe ,asiklah fikir update entri pasal nikah ,kawen ,cerai berai ,cinta cintun ,padahal dulu2 aku tak layan semua benda2 gini . Apa yg aku belek hari2 ? Motor ,motor dan motor . Aku repair motor ke ? Taklah aku just tukang hulurkan  peralatan kat boss bengkel  je ( abang Deen ) hahahaha bila aku try nak tolong ,abang Deen tak bagi , abang Deen cakap ,nanti kuku aku hitam ,tak comel , nanti kulit aku comot , tak cantik , grrrr . Kadang abang Deen dengki aku guys , dia suruh aku pulas motor yg dia baru siap or sedang di repair  lelama , menjerit2 aku sebab terkejut dah la  bunyi dia meletop2  .lepas tu dia bantai gelakkan aku ..peh seram doe , kotlah motor tu meletop , mau  mati bujang la aku , tak dapatlah nak merasa nikmat malam pertama .

err ?  Hahahahahaha gedikkkkk * kasi ludah sikit tepi longkang * puihh !!  anak dara tak malu ,cerita pasal malam pertama pekehal ek ?

Guys .. aku ngantuk laaaaaa ..


**hahahaha padahal takda idea nak taip , okaylah  aku nak baca nota2  yang dibagi oleh Zulaikha  ni kejap ea ..sebenarnya guys ,aku rindu nak naik motor ,setahun dah  aku ditegah dari bawa motor or bonceng motor or  pegang  apa2 motor , yeszaaaa  motor umpama najis berat buat insan bernama Damia Hazirah . Padahal dulu2 motorlah kekasih aku  yg aku angkut ke hulu,kehilir , ke timur ,ke barat ,ke utara ,ke selatan..

Guyssss ..aku rindu detik itu 😭😭😭😭


Selamat sejahtera keatas kamu*

Comments