AWEK SEMBANG


Morning guys ..

You know what ?  Korang jangan percaya kalau  someone tu boleh  sembang pasal masa depan korang , sedangkan dia sendiri pun tak tahu apa jadi pada diri dia pada  esok hari. Dunia ini bulat katanya , tapi korang jangan percaya bulat2 cakap orang. Dan bila someone asik sembang pasal buruk orang itu dan orang ini , better korang dengar boleh percaya jangan !

Guys , menyayangi itu lebih penting dari menyintai , aruah akak aku selalu sembang pasal ni . Sebab tu bila dia putus cinta 2,3 kali pun pada dia , " its ok , dah takda jodoh "  . Marah ? Ngamok2? Noooooo .  Aku tak pernah nampak dia buat 2 benda bodoh tu. Akak cakap biarlah nampak bodoh sikit dari dia di anggap pandai tak bertempat , paling kuat pun bila akak frust ,aku tengok dia mengaji quran then solat hajat , then nangis sebelum tidur .bangun tidur dia dah  boleh senyum semula dah . Awesome !!  Aku ?? Aku .. err... anu aaa..aku.. hahaha aku tetap aku aaaa !

 Shut up ! Aku tak reti nangis lah hahaha ayat kerek nak cover*

Guys , kalau korang pernah  dikecewakan macam nak mati , tak payah nak dendam bagai guys ,  ada jutah2 lagi hati yg layak korang pilih dimuka bumi ni.  Dan dalam situasi yg sama , aku terjebak  menatang 2 hati yg sungguh2  sayang kan aku . Katanya lah kan* not bad !

Bila orang dah sayang ,jangan berlagak guys. Tulah rezeki , tulah nikmat Allah yg ramai manusia tak perasan . Perempuan pasang 2 lelaki ?  Hahahaha ko ingat aku ape doe ??????

Dunia ini kebebasan , kebebasan perlu ada batasan ,selagi aku tidak disentuh oleh mana2 manusia berlainan jenis dengan lafas aku terima nikahnya , MAKANYA  aku bebas memilih siapa  PENDAMPING aku . Sedang parent aku pun tak kisah aku berkawan dengan siapa , apa lagi orang luar. Kan ?  Apa yg penting sekarang , satu je guys , cinta tu cinta jugak , tapi tak payah la serah semua  milik korang termasuk maruah dan harga diri .

Ada bijak  silakan pakai ,
ada otak  jadikan pandai ,
Korang  godak2 buat maksiat pun nak pergi mana ?!!!
Hahahahaha  pantun bongok !!!

Oklah aku sambung  rest , nak " godak air"  kejap 😂😂😂
milo pleaseeee ..kikiki korang jangan otak kuning ea  😝😝😝

Selamat sejahtera keatas kamu ..

Comments