Skip to main content

POT PET NONSTOP






Morning guys ..

Bila mana usia dikatakan berhenti disitu ,makanya takda siapa dapat meneruskan lagi perjalananya. Bila malaikat maut sudah bagi signal ,kita tak mampu dah nak pilih masuk lorong mana ,nak nyalakan lampu signal kiri kah atau kanan kah sebab masa tu kita cuma mampu tadah dalam pasrah sambil menyerah.

Guys ..hidup mati bukan pilihan , tapi ketentuan. Kalau beringat , untunglah ,kalau buat2 tak ingat jawablah . Aku pun bukan baik sangat , aku just manja je ..eaaaaah keluar tajuk pulak hihihihi . Trylah manja tak manja  ,kena flying kick aku aa manja la tu hahahaha .

Andai aku orang yang terpilih untuk pergi dulu , ingatlah kenangan aku dgn korang. Sebab aku selalu buat orang keliling aku gila,menggila dan tergila2 . Aku puas bila ada insan yang sedang bersedih. Bila aku lepak sambil bersembang dgn dia then dia gelak2 sambil lap airmata ..pehhh sweet doe !!  Lagi2 kalau lelaki  yang nangis kikikiki

Eh ada ke lelaki menangis ? Aaaa..ada aaaa hahahaha si anu tu aa..alaa anu tuuuu

😂😂😂😂😂

Selamat sejahtera keatas kamu*

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx