AKU KAKI TYPO ?


Hi guys  ..

Bosan deh  ! Siyes bosan duduk bilik dah nak hampir 3 minggu . Nasib aku jenis kalau bosan aku bantai tidur  ,makanya bosan je aku tidur , tidur je aku bosan hahahaha 2x5 !

Guys , bila aku teliti ada banyak hal kau orang boleh kenal aku  . Biarpun kita tak pernah jumpa or bersemuka tapi aku dapat rasa ,karisma antara korang dengan aku sangat padu !  Cehh

Aku Mia . Mia dan typo memang tidak dapat dipisahkan . Mia jenis naip jelaju , dalam 3 seconds  ,dia boleh bersembang dengan 3,4 orang ditalian ! Caya tak ?? Tapi ..tu dulu guys ..yep Mia dulu bukan Mia yang sekarang .Tapi peliknya , dulu aku naip lelaju , takda pulak typo bagai ,tapi sekarang ni typo aku melampau2 sey ,biarpun aku just pm dengan seorang manusia di alam maya hahahaha.

Classmate aku cakap ,aku bukan buat typo tapi aku reka perkataan baru . Grrr .. diaorang nak sedapkan hati aku la tu , siut ! Entah2 perli ! Ahh  pedulik apa aku !! Sedangkan aku naip kat blog pun ada beberapa perkataan yang korang perasan aku tau itu salah tapi aku tetap layan berkali2. Misalnya : aruah  = arwah , Siyes  = serious

aku pedulik silap tu ? Sumpah tak . Aku naip dalam ni just nak lepaskan apa yang bermain dlm minda . Bukan nak buat novel cinta antara 2 benua ke apa ..  cehh ..hihihi

so bila korang jumpa silap dlm ejaan aku lepasni ,korang anggap je itu dah tabiat aku. siyes tak lawak kan . Memang pun , tapi kisah pulak aku ..

* budak mamai ubat*

Comments