HAPPY BIRTHDAY TO ZARUL


Sorry dear , dengan assignment melambak2 ni , dengan test online yang coming soon , dengan  trial yang pasti datangnya next month  , i tak dapat send hadiah kat you , lagi pun sebab jarak terlalu jauh antara kita, nanti hadiah sampai kat you masa i dah balik Malaya kot hahaha better tak yah dulu okay , and di kejauhan ni ,hanya bacaan surah AlFatihah hadiah paling mampu i beri untuk you after tiap selesai solat 5 waktu i kat sini harini, hope Allah makbulkan doa2 i , panjang umur , Murahkan lagi rezeki , kerja elok2 , Jaga family , sayang adik beradik ,Sayang parents ,Sayang semua kawan2 yang sayang you !

Semoga you fokus dalam ibadah seharian, sebab iman tak dapat dijual beli , iman jugak bukan dari harta keturunan datuk nenek moyang kita. Iman datang dari jiwa dan hati yang semata2 LILLA HII TA'AALA  , bytheway i pesan2 bukan sebab i ni alim ulamak or ustazah pilihan tapi i pun dalam usaha  memperoses iman dalam jiwa ini , supaya sebati dan kekal kental sampai  mati , Harap you tak kecewa dengan hadiah sebegitu okay?



Janji dihari lahir ni ea? Thanks dear ..😚😚😚

Sayang take things slowly tau. I tahu sayang , banyak masalah you kena fikir. Masalah yg bukan masalah you pon. Just nak you igt sayang. I sentiase ade. Tmpat you nak share everythings. Sikit pon i tak pernah fikir you susah kan i. Malah i lg nak you share everythings. Sbb i feel happy sayang. If can be part of your life. I wish i had the chance to support and help you dengan masalah you semua. You can trust me dear. You the only one i have and love until the end of time 😍😚


        *Happy birthday sayang , Allah selamatkan kamu* 




Thanks sebab susah payah nak happykan dunia i selama beberapa bulan ini . Thanks so much , Allah jua mampu balasnya..

#alhamdulillah
#happy23
#keepsayang
#keepsetia


Comments