ID RANIA EVANS DAH TAK WUJUD LAGI


Akhirnya ..

wechat id raniaevans milik aruah kak Lyen selamat aku delete .sama jugak dengan facebook dia ,walau bagaimana pun mendelete wechat milik  akak tidak semudah mendelete  acc  fb dia . Dengan wechat ada banyak kali jugak aku try , try dan try , namum gagal sebab ada apa tah yang aruah akak  sudah kasi setting dalam tu . Bagaimana akhirnya aku berjaya delete ? Aku terpaksa guna khidmat seorang pakar dan selepas 24 jam akhirnya berjaya dihapuskan .

Dan sekarang aku hidup tanpa dunia wechat . Id rania evans menyimpan 1001 cerita suka dan duka aku , pahit manis saat aku berjinak2 dalam dunia alam maya .Pastinya aku akan merindui setiap detik kenangan itu biarpun sejarah tak mungkin berulang .

Jom tidur guys , sejak petang semalam aku belum tidur hanya sebab nak siapkan assignment pasal "give birth  "  hahahaha ..adoii pecah otak oiii  , dah lah tak masuk class berhari2 , tetiba kena buat assignment . By the way , buat someone yg dah berjaya delete id rania evans tu , tahniah  and  terima kasih banyak2 . Mohon ada hikmah utk semua ini . Amiin ~~

Guys ..bila sesuatu tu menyulitkan hidupmu , lepaskan je, antara akan timbul rasa sedih atau rindu yang sayu , kehidupan  terpaksa diteruskan dengan hati2..

Selamat sejahtera keatas kamu~

Comments