KISAH BUDAK WECHAT ID RANIA EVANS


Psst...psst ..meh bisik ..

" rindu i tak ? "  kalau rindu pujuk hati tu , jangan rindu orang jauh ni , sebab rindu tu orang jauh ni dah rasa dah . Sedang rindu pun sakit , bagaimana nak bercinta ? "

Hahahaha gedik giler bahasa ..yarckkk *muntah pelangi*


Guys ! Harini dan hari2 seteruskan aku akan cuba bangkitkan nostalgia aku  dengan ķenangan terindah aku di id rania evans . Nanti aku share satu persatu dari permulaan aku boleh terjebak dgn wechat sampai lah aku jadi aku yg sekarang . Tapi ..aku kena lah settlekan tugasan yang lecterur dah bagi ni . Kata housemates , harini study group akan  all out , sebab assignment akan dihantar esok ( hari Sabtu ) so makin sunyi sepilah laman social aku ek ? Sabar guys , pintu taubat masih terbuka ..ehh lari topik ahaha .

 Buat someone out there : bila Allah temukan kita , i bersyukur sangat , bila u trusted me sangat2 , i lagi bersyukur bagai nak giler . Tak minta lebih ,cuma berbahagialah , bergembiralah ,  keep smiling all your ways , biarpun tanpa Damia Hazirah menemani disisi .


* SAYA BUKAN BUDAK WECHAT LAGI *

* SAYA BUKAN MIA SI KEYBOARD WARRIOR LAGI *

*TAPI ..SAYA MASIH MIA YANG KERAP NAIP DLM TYPO *

* 😂😂😂 itu adalah muktamad .



Comments