Skip to main content

KISAH BUDAK WECHAT ID RANIA EVANS


Psst...psst ..meh bisik ..

" rindu i tak ? "  kalau rindu pujuk hati tu , jangan rindu orang jauh ni , sebab rindu tu orang jauh ni dah rasa dah . Sedang rindu pun sakit , bagaimana nak bercinta ? "

Hahahaha gedik giler bahasa ..yarckkk *muntah pelangi*


Guys ! Harini dan hari2 seteruskan aku akan cuba bangkitkan nostalgia aku  dengan ķenangan terindah aku di id rania evans . Nanti aku share satu persatu dari permulaan aku boleh terjebak dgn wechat sampai lah aku jadi aku yg sekarang . Tapi ..aku kena lah settlekan tugasan yang lecterur dah bagi ni . Kata housemates , harini study group akan  all out , sebab assignment akan dihantar esok ( hari Sabtu ) so makin sunyi sepilah laman social aku ek ? Sabar guys , pintu taubat masih terbuka ..ehh lari topik ahaha .

 Buat someone out there : bila Allah temukan kita , i bersyukur sangat , bila u trusted me sangat2 , i lagi bersyukur bagai nak giler . Tak minta lebih ,cuma berbahagialah , bergembiralah ,  keep smiling all your ways , biarpun tanpa Damia Hazirah menemani disisi .


* SAYA BUKAN BUDAK WECHAT LAGI *

* SAYA BUKAN MIA SI KEYBOARD WARRIOR LAGI *

*TAPI ..SAYA MASIH MIA YANG KERAP NAIP DLM TYPO *

* 😂😂😂 itu adalah muktamad .



Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx