SUDAH ADA TEMAN PENGGANTI




Aku pun tak tahu ,sampai bila he will belongs to me and be my mine . Sekarang ni dia berada didunia baru dia .dikelilingi kawan baru ,lelaki dan perempuan yang baru dia kenali. Aku tak akan  halang semua itu kerana  dia memang perlukan perubahan dalam hidupnya ,termasuklah  ubah kawan2 dan orang  tersayang . Huk alorhhh 😅 aku ? Biarlah aku macamni  dan Aku pun akan biarkan je dia macam tu . Bila dia perlu dia akan cari aku  ,bila dia tak perlu , makanya abaikan je aku ni disini . Simple  right ?


The endssssss ... !!!



Sorry guys ...
itu ayat aku beberapa bulan lalu , tapi kali ni tak lagi sebab si dia dah pun jumpa teman  pengganti ,  ciaaa ,ciaa ,ciaaa , tahniah bro ! Alhamdulillah ,akhirnya awak jumpa jugak sekeping hati yang mampu awak sayangi . Sebab tu bila awak cakap ,nak tunggu saya sampai saya habis study , kita fokus hala tuju masing2 dulu ek? sumpah saya tak percaya !! Sebab saya tahu perangai awak macamanaaa .. hahahaha well ..apa ada hal , saya pun bukan  jenis perempuan yang  layak dibuat isteri kan ? Bloodbrother pun cakap saya ni playgirl orangnya , not bad bro !thank youuuu ! Kita tengok coming soon ,siapa layak dan siapa yg tak layak okay ? Boleh bha kalau kauuuu 💋😂😂😂


Bytheway lama dah sebenarnya aku simpan draf ni guys ,aku just tunggu detik sejarah ni je,and now aku kena jugak publishkan sebab detik tu dah tiba 🙊🙊

Selamat sejahtera keatas kamu ... chawww

Comments