25 OCTOBER 2016


Morning guys ..

Today 25 0ctober 2016 . 

Ada 2 perkara penting dan penuh bermakna yang aku jumpa harini . Firstly dah tentu harini exam besar pertama kali aku di kolej disini , kertas farmasi merupakan kertas pertama  yang akan aku tatap selama 2 jam dan  terpaksa All out demi mendapatkan 30% untuk final nanti . By the way ramai tanya apa syarat2 kemasukkan bidang farmasi ini : ok,klik sini **

 Syarat-syarat kelayakkan kebidang Farmasi


Second perkara pulak, harini merupakan  hari majlis Konvokesyen *my mr Cermin * at Linton University College, Negeri Sembilan. Beberapa harini beliau terlalu busy dengan kerja2nya dan persiapan majlis konvo tersebut sehingga kerap mengalami kemurungan kecil hingga termengalir air mata lelakinya . hihihih  comel kot lelaki nangis2 ni 😍 Boss pun satu , sibok orang nak buat persiapan siboklah dia nak out station luar negara . Nyampah ~~~ 

( awek sudah  back up sey )😅


🌹Congratulations Dear 🌹

hari ini merupakan hari yang penuh bermakna bagi diri you and your parents atas hasil usaha you selama 4 tahun di  Linton University College tu. Bukan senang nak senang kan sayang? Ok, Harini you nak nangis ke, nak senyum all the time ke , itu hak you , because today is your day !! 

Sayang.. sorry sebab i tak dapat sama2 meraikan kejayaan you kat sana tu . Tak dapat give you flowers and choclate , tak dapat  hug you and say "congratulation sayang" ..sorry .. i jauh and today i pun kena berperang habis2an demi masa depan i pulak .adoii sebak dah ni sayangggg ..😭  .

Semoga Allah permudahkan semua urusan 25 october 2016 kami kali ini. Aamiin 

*Takbir*

Comments