MOOD HILANG



Evening guys ..  bila lamunan terhenti , aku baru sedar bahawa  semuanya bakal berakhir disini . Menjadi aku tak semudah yang semua orang jangkakan . Happy ,ceria , cakap lepas , itu hanya dilaman sosial je , reality adalah TIDAK .

So , dalam  waktu yang terbatas ni , andai terlalu banyak ayat aku yang  menyinggung perasaan dan menimbul syak wasangka  korang , sorry guys ,aku manusia tak sempurna.

Aku bukan seorang blogger retis ,bukan orang terkenal ,bukan kaum kerabat yang perlu dipandang . Aku hanyalah aku , seorang perempuan yang cuma layak bersuara di alam maya.

Tak perlu kenali aku lebih detail sebab hadir aku bukan untuk disiasat atau di fokuskan. Hadir aku hanya sebagai penyeri disudut suram korang - pengguna alam maya diMalaya -

Entah kenapa ,lepas masuk class tadi ,mood aku down giler sampai la sekarang ni .aku sendiri tak faham , korang ofcos lah lagi tak faham kan . Ahh lantak lah !!

Aku masih cari mood aku yang lesap entah kemana ..ermm

Salam maghrib dari DH

Comments

Zul Fadzly said…
Mood pun pandai semmerajuk... Nnt dia balik okay..
Mia Izarra said…
Mood memang ngade2 ,kejap merajuk ,kejap ok,kejap tak ,kejap ada,kejap takda pergi main badminton ..ehh salah pulak!