STUDY WEEK


Baca tajuk guys ! Ahha aku punya week aa tu . Harini start lah study week aku kat sini . Seminggu !! Study week ? Apa perlu students buat during their study week ? Ahaha giler ! Lagi mau tanya ! Study la bang oii . Fikir nak gelek2 je ke ? Grrrr .

Aku buat apa je  on study week ni ?

Firstly :
aku slowkan dulu laman sosial aku yang ada 2,3 ketol  tu , free 500 %  baru aku online . Atau bila ada timbul rasa rindu2 tu ,aku try2 lah stalk kesayangan yang jauh dimata ,jauh dihati tu.ehh salah ,jauh dimata dekat dihati hahahaha marah ? I tau ,you tak reti marah orang kan ,  terutama kat i kannn .. sebab tu i yang selalu marah2 kat you  , buat you sedih ,buat you sebak , sebu , ape semua tu hihihih sorry tak sakat orang bukan DH namanya  .. tapi hari2 marah pun tak boleh jugak hahahah aku bahan diri sendiri guys ..addoii

Second :
kumpul semua nota terakhir  ( macam tajuk lagu aleycats ) hahahaha okay , kumpul semua nota2 untuk sem ini , then ngadap aa baca sampai lebam ! Agagagaga boleh muntah hijau ko tau tak ?? Adoiii berpinar2 biji mata aku ni aaa. So kalau berpinar2 apa aku buat ? Yeszzaaa  ku lihat hijauuu .. hijau ? Sini mana ada pokok2 ?!!?  Aaa skill guys ..carilah mamat2 arab yang berbaju or jubah hijau ..aaa settle !  Ahahaha dont follow my idea kalau mahu waras lama !

Third :
Aku kena minum banyak air masak ,air mineral ,air mata air ,air zam2 ,air kolah ,air 7 masjid, semua jenis air aku kena minum guys ,asalkan air itu suci lagi menyucikan dan  selamat diminum . Biasanya aku minum air masak dan mineral water je ,air lain2 tu haremm hahahaha mana nak dapat doe ,ko fikir ini negara pembekal air minum ? Kenapa aku kena minum banyak air padahal bukan aku dalam diet  nak kuruskan badan pun ,tapi aku nak exam ! Jawapannya mudah je  ..untuk exam next week ,aku kena pastikan kesihatan aku terjaga . Cukup sihat walafiat , zahir dan batin dan dijauhi dari segala penyakit berjangkit.  Bila air cukup dalam badan , bekalan oksigen dalam darah akan berjalan lancar sampai ke otak dan aku tak mudah rasa pening or sakit kepala sebab all out masa exam . Dan  bagi pihak aku pulak " minum air banyak2 tau " itu adalah perkataan2 rutin  seorang doktor peribadi merangkap doktor pakar cinta ..ahh tak menahan bhaii*

Lain2 , selama study week ni , fokus je pada subjek yg telah dibelajar , jangan fikir lain2 yang takda keluar dalam kertas soalan guys .tak perlu nak fikirkan sedap mana nasik lemak anak dara , tak perlu nak fikir macamana dalam air pasang yg dialami laut pantai barat malaysia , tak perlu fikir duit berjuta2 dlm kabinet tu siapa punya ,siapa dapat , tak perlu fikirkan jugak akhir tahun nanti nak jadi pengapit pengantin siapa , sepupu ? Makcik ? ...semua tu tak perlu !! Fokus subjek korang study je tu !!

Dan guys ..dlm study week ni , janganlah buat nakal2 , jangan lupa padaNya yang dah beri kau berbilion nikmat sejak kau lahir , kalau stress or bosan tak perlulah kontak ex , tapi bukak la AlQuran ,bacalah biar hati tenang . Dan call parent korang  ,minta ampun pada tiap kesilapan korang yg sengaja or tak sengaja kan tu.

Dan lastly .. kekasih2 diluar sana  ,yang buah hatinya tengah perang dengan exam tu ,tak payahlah korang nak try2 curang  ,almaklom buahhati sepi kejap kan . Nanti kantoiii ..aaaaa nyesal dunia akhirat korang kena bedal ..aaa aku cakap je guysss .. btw aku pun dah lama tak belasah orang ni agagagagaga

 * munafik !  jangan percaya ayat aku tu guys😂

Kaylah ..nak keluar beli stock ni , sibok study ,mulot,perut pun asiklah kelaparan kerjanya ..adoiiyaiii .. sabao je laaaa ..


Selamat sejahtera keatas kamu ..

* blow kiss* 😘 agagagga gataaaal !!

Comments